Ei kai siitä ole kauaakaan, kun täällä blogissa pohdin, että mitä sitä elämällään tekis. Oli tunne, että jotain täytyisi tehdä. Piti löytää jokin kanava, jossa purkaa tätä maailmaan turhautumista, päästää ulos negatiivista energiaa, joka matkallaan saisi toivottavasti JONAIN PÄIVÄNÄ jotain positiivistakin aikaiseksi. Olenpa pariin otteeseen voivotellut kiirettäkin, joka on tuntunut omaan elämään nähden tarpeettomalta – kova on kiire ja mitään ei muka saa aikaiseksi. No eipä se kiire mihinkään ole helpottanut, mutta nyt sillä ei ole väliä. Olen löytänyt oikean osoitteen.

Koko viikko on juostu taas itse järjestämässäni kiireessä, aikapankin keskustelutilaisuudessa, haastattelussa ja poikkeuksellisen loppuviikon järjestelyjä tehdessä. Eilen kiljuin nolostuneena katsellessani omaa naamaani telkkarista. Tänään heräsin 4:23, seitsemän minuuttia ennen kellon soimista. Hetken myöhemmin istuin bussissa matkalla uuteen koulukaupunkiini. Matkan kulutin lukemalla Vihreiden ajatuksia hallitusneuvotteluiden onnistumisesta. Aamuautiossa Forssassa lenkkeilin kymppitien varteen aamukahville. Tässä nyt istun, Autokeitaalla. Vähillä yöunilla mennyt viikko on ollut voitollinen ja henkilökohtainen tulosvastuu alkaa olla plussalla. Voin ystävät kertoa teille, että ei muuten vituta!

Tämän pienen hetken olen ylpeä itsestäni ja tyytyväinen aikaansaannoksiini. Osin on myös tämän blogin ansiota, että olen viime vuosina harrastanut syvää itsetutkiskelua. Kaikki ne harmitukset, turhautumiset ja kurjuudesta vitsailut ovat tuoneet meitsin tähän pisteeseen.

Jotta en vaikuttaisi silmissänne liian tehokkaalta ja hyvältä ihmiseltä, joka hehkuttaa omaa loistokkuuttaan, haluan myös kertoa, että tämä ihana viikko tulee todennäköisesti päättymään lauantai-iltana punaviinikumaraan, kun saamme maailman tärkeimpiä ruokavieraita. Sunnuntaina voi sitten päänsäryssä taas voivotella elämäänsä ja olla pettynyt itseensä.

Nyt kuitenkin lenkkeilen takaisin keskustaan ja etsin koulun. Tiesittekö muuten, että Forssa on listattu Suomen onnettomimmat kunnat ranking numero kakkoseksi?!