Joulu on tulossa taas. Ihanaa! Ja pikkujoulukin, ihanaa! Sitä odotellessa sain kutsun Naisten iltaan. Feisbuukissa laittoivat mulle viestiä kutsun lähettämisen jälkeen:

”Marras-joulukuun tehtävälista:
* kynsihuoltolahjakortti siskolle
* hiustenpidennyslahjakortti kummitytölle
* joku kiva koru lenkkikaverille
* värianalyysilahjakortti äidille ja anopille
* joku kiva käsintehty juttu mummulle
* intialaiseen päänhierontaan lahjakortti isälle, papalle, appiukolle
* bokserit miehelle
* HOPE-kalenteri työkaverille
* joku ihana kosmetiikkatuote kummitädille
* hyväntekeväisyyskoru ystävättärelle
* joulukorttilista esiin / korttien hankinta
* isänpäivälahjat isälle, appiukolle, miehelle, papalle
* pikkujoululahjat (kolmet pikkujoulut)
* jossakin välissä hemmottelua itselle / ystävättären tapaaminen
Tämän kaiken pystyt toteuttamaan yhden illan aikana **** Naistenillassa:) Hyvästi lahjastressit!”
Aijaa. Mä en tiennytkään, että mulla on lahjastressi tai että se olisi edes tuloillaan. Hienoa tosin, että tämä asia on nyt ratkaistu. Lisäksi olin melkein huono ihminen, sillä ilman tätä olisi jäänyt moni ihminen ilman muistamista! Yleensähän aina syksyisin maksan pikkusiskoni kynsihuollon. Hän on ravintola-alalla, jossa kädet joutuvat koville. Ja kummitädille olen tottunut viemään jonkun ihanan kosmetiikkatuotteen. Kummityttöni vasta-alkanut koululainen olisi innoissaan hiustenpidennyksestä. Äitinikin pukeutuu aina oranssiin ja olisi todenteolla vailla pientä värianalyysiä, anopista puhumattakaan! Noista pikkujouluista olen kyllä vähän huolissani, kun ajattelin ostaa tosiaan kolmiin eri juhliin ne pikkujoululahjat, mutta kun mua ei ole kutsuttu vasta kun yksiin juhliin. (surunaama)
Ajatella tosiaan, että kaiken lahjastressin voi ratkaista yhden illan aikana. Sitten muut illat voinkin keskittyä siihen olennaiseen. Tässä liikutaan nyt samoissa ajatuksissa, kun telkkarista näkemässäni uudessa wc-paperimainoksessa. Nyt ei enää ole ongelmaa, miten voit hävittää wc-paperirullan hylsyn! Nyt voit nimittäin hävittää sen samalla tavalla kuin itse wc-paperin – pöntöstä alas vetämällä. Serla (?) tekee elämästäsi helppoa.
Marras-joulukuun tehtävä lista: MIETI, MITÄ TODELLA TARVITSET.
PS. Hei muistakaa nyt sitten, että se vessapapru koski vaan sitä yhtä uutta mallia ja tiettyä merkkiä. Kohta meillä on muuten putket tukossa!
PPS. Hylsytön wc-paperirulla on keksitty jo vuosia sitten.