Ajattelin tässä ennen tipatonta kauttani pitää pientä alkkispäivistä. Tulee sitten katsottua hieman, että miten sitä alkoholia menee, missä tilanteissa ja miksi. Tokihan voidaan jo nyt todeta, että liikaa sitä menee, ei kai muuten olisi pälkähtänyt päähän näinkin raju kokeilu?

Puolitoista viikkoa sitten saatuani päähän idean pidemmästä tipattomuudesta alkoi mieleni tehdä heti viintä. Muistaakseni join yhden bissen saunassa sinä iltana, vai olisko niitä mennyt peräti kaksi? Lisäksi taisin juoda lasillisen punaviintä ruoan kanssa. En kuitenkaan uhostani huolimatta kirjoittanut viinarunoa, joten illan täytyi loppua tuolloin lyhyeen.

Seuraava päivä olikin perjantai ja tissuttelin punkkua. Syykin oli selvä, sillä tarvitsimme kipeästi viimeiset tyhjät pullot häiden kattausta varten. Tuonta iltana en juonut viimeistä kaatamaani lasillista, joten join vajaan pullollisen. Näin ollen naisen kertakäytön raja (5 annosta) ei ylittynyt, mutta maksimit otin tietty irti. Mainittakoon, että noita tyhjiä viinipulloja on tullut kerättyä kesän aikana 39. Itsepetoksen merkeissä en aio laskea, paljon se on viikkoa kohti. Kauhistelijoille huomautan, että en minä niitä yksin juonut.

Seuraavana päivänä oli polttarini. Kertakäytön raja paukkui jo päivällä klo 15, näin jälkikäteen noihin tunnelmiin palatakseni. Tytöt olivat ystävällisesti ostaneet minulle pullollisen jallua. Siitä pääsenkin seuraavaan aamuun, jonka aloitin juomalla lonkeron. Aamiaisen lomassa kaadoin edelliseltä illalta jääneestä lähes täydestä jallupullosta kaksi puolikasta drinkkiä. Joinpa siinä vielä yhden bissenkin. Tällä tavalla estin hiipivän krapulan siinä myös onnistuen. Lienee paikallaan kertoa, ettei kukaan muu juonut mitään alkoholia kyseisenä aamupäivänä. Illalla saunaan päästyäni join vielä yhden bissen ja 10cl punaviintä.

Näin ollen siis join neljänä peräkkäisenä päivänä alkoholia. Polttaripäivän määrät eivät olleet normaalia juomista, mutta taaksepäin kesää katsoessani NELJÄN PÄIVÄN PUTKI ei ole lainkaan harvinainen. Oli se sitten lasillinen per ilta tai pullollinen.

En keksi mitään loppukevennystä. Kippis?