Rakas dokupäiväkirja,

Ensimmäinen tipaton viikko takanapäin, loistavan helposti ja mukavasti hurahti. Perjantaina tulimme Vantaalta alkuillasta ja pysähdyimme Riihimäelle ruokakauppaan. Alkon nähdessään mies jätti kauppakassit haltuuni ja käski odottaa hetken. Sitten hän palasi brändipullo kourassa ojentaen minulle auton avaimet. Täh!! Siinä sitä sitten istuttiin autossa, minä söin raejuustoa ja mies naukkaili brändiä. Mieletön tuoksu siitä levisi heti autoon, mutta itsehän ajelin pienen tankkauksen jälkeen meidät kotiin hyvällä mielellä.

Seuraavana päivänä lähdimme mökille saunomaan. Iloissani tarjoilin miehelleni saunakaljaa, viskikolaa ja ruoalla valkoviiniä. Itse tinttasin melkein litran Fanta Zeroa ja meininki oli loistava. Ilta päättyi puoli yhdeltätoista mieheni väsymykseen. Normaalitilanteessa olisin juonut saunanlämmitys-jallukolan, saunasiiderin, saunan jälkeisen siiderin ja valkkaria valmistaessani ruokaa ja sitten lisää syödessäni sitä. Nyt ei tarvinut, eikä tehnyt millään muotoa tiukkaa.

Lauantaina löysin palan vanhaa elämä-fiilistelyä ilman alkoholia. Olin nimittäin punttiksella itse herra Marilyn Mansonin kanssa. Miten mielettömiä viboja voi sitä ihminen saadakaan musiikista. Tuli jokseenkin päihtynyt olo, kun kaikki teinivuosien tuntemukset virtasi hikenä pitkin kehoa. Musiikin kuunteleminenkin on erilaista täysin skarpissa tilassa.

Nukuin äärettömän ihania ja pitkiä unia koko viikonlopun ajan ja poikkeuksellisesti kykenin aamutreeniin heti maanantaina ennen töihin menoa. Pohdin tupakanpolttoa ja kohdistin kaikki paheeni kolmen päivän herkutteluun. Tuleekohan musta sittenkin läski absolutisti?