Eilen se sitten tapahtui. Sisäinen alkkikseni teki paluun. Pidin tapahtumasta kirjaa.

TJ 0        Tuplatreeni 2h, kodin siivous 3,5h
12:35     Saunaan. LONKERO. Ei tuntemuksia, oon poikki.
14:00     KALJA (Karhun nelonen), meikkaus. Kaupungille.
15:25     OLUTTA @ Gastropub Alex. GT. Tuntemukset levolliset.
16:00     Toinen idiootti liittyi hetkeksi seuraan. Ei ylilyöntejä vielä. (Siskon kirjoittama huomio.)
17:10     SIIDERI. Ruoan valmistelua kotona. Tiputin kännilokilehtiön lattialle, ensimmäinen humalaele.
18:00     Alkuruoka ja LASILLINEN PUNKKUA. Tuntemukset: on ihan kivaa. Katsotään lätkää ja olen humalassa, silllä kirjoitin väärään paikkaan ään-pilkut ja yhden ylimääräisen l-kirjaimen.
22:30     Oon supermies! (Sisko arvioi päivällä, miten käy.)
18:55     Ruokaa ja vieläkin jääkiekkoa. Haluaisin musiikkiä täpöllä. Otin itse musiikkivaraslähdön työhuoneessa. Musiikki on must. Napin kaakko is more. Suomi tasoitti! Voidaan sittenkin katsoa peliä. Ja oikeastaan Suomi kavensi. Heh, perillä ollaan.
19:30     Ruoka syöty ja VIINIÄ juotu lisää. Pummin siskolta aiemmin yhden tupakan. Poltin siitä nyt osan ja kroppa meni aivan  veteläksi. En ole maalintekosektrolilla just nyt. Taas kirjoitusvirhe. Onko hienoo? No jaa.
19:38     Suomi-Ruotsi pelin analysointi. Jukka Jalonen "....kolmannessa erässä päästiin melkein huulille". Kysyn mieheltä, tarkoitetaanko sanonnassa huulia vai häpyhuulia. Kuulemma häpyhuulia, joten kamala pervo toi Jalonen.
19:55     Tanssittiin hidas Rauli Baddingia.
21:12     Perheemme toivelaulukonsertti alkaa (soitetaan molemmat vuorotellen biisejä).
21:22     Laita jallua sinne tullaksesi järkiisi.

Viimeinen kommentti oli miehen kirjoittama. Nukuumaan on menty puhelimen tekstiviestin perusteella ennen 22.30, joten jäi tuo siskon ennustama supermies-vaihe käymättä. Yritin illalla skannata kännilokin tänne blogiin, mutta en onnistunut siinä. Illan tohinassa olisin myös halunnut lähteä viereisen pikkukylän baarissa käymään taksilla, mutta tulin sentään järkiini. Muistikuvat ennen nukkumaan menoa ovat olemattomat ja aamulla ensimmäisenä oli mielessä, että tänään tarviin tasoittavan.

Nyt on levollinen krapulamieli.